Buttons

 

December 19, 2013

Hurr

My hair is like Hitler.
It believed, for way too long, that it's invincible.
And trust me, when you do the most despicable and forbidden-by-all-common-sense things to your hair, you slowly and surely start believing that, like a sex slave gimp somewhere in the basement of a convenience store, your hair is there to stay. Alas, you were wrong. After years of abuse, and three cycles of motherfucking Syoss bleach later, you have no hair. And so you get online and buy a shitload of extensions. Then you make a blog post about it. Enjoy.

***

Moje vlasy sú ako Hitler.
Až moc dlho verili tomu, že sú nezničitelné.
Verte mi, keď robíte tie najhoršie a najzakázanejšie veci svojim vlasom a oni žijú ďalej, začínate naberať nezdravý pocit, že tak, ako zneužívané deti niekde v rakúskej pivnici, vaše vlasy ostanú tam, kde sú. Nuž, mýlili ste sa. Po rokoch mučenia a troch použitiach zosvetlovača Syoss zistíte, že nemáte vlasy (a teraz vážne, vyhoďte všetko Syoss z domu). Tak teda sadnete za comp a kúpite príčesok. Potom o tom spravíte post. Enjoy.

--Tammy*



Extensions / príčesky
http://www.foxylocksextensions.com/
http://dirtylooks.com/

2 comments:

  1. Hah moja, viem o com hovoris - 2 roky - 6 farieb a 6 strihov - vysledok - ostrihanie na kratko a moja farba vlasov :D

    ReplyDelete
  2. jaj! píšeš skveloooo!!

    ReplyDelete