Buttons

 

December 25, 2015

Los Angeles in Mju

Hey all.

Remember that time J and I were roadtripping the US? Remember that time I used "roadtripping" as a verb? Yea? So #whitegirl. Anyway, yes, we saw a lot of cool shit. We're home now and I developed all the gems from my analog film camera. They're pretty great. Hope you enjoy babies.

***

Čaute, boli sme v aute.
Akože fakt dlho. Skoro 3 mesiace. 11,000 kilometrov. To je fakt kurva veľa.  Každopádne, s Jergušom sme všeličo videli a zažili a nafotili na film a teraz vám to tu budem postupne postovať. Pod fotkami dám malý description alebo príbeh, aby ste nemali taký ten pocit ako keď sa pozeráte na strýkove fotky z dovče v Chorvátsku, viete, taký ten, že drž piču.
Dobre, áno, díky čau.

--T*

 In-n-out, legendárna burgráreň, ktorá sa kedysi nachádzala len v Kalifornii. Dnes už má chain pobočky aj v Arizone, čím to totálne dojebali. 

Neznámy pán v parku Runyon Canyon, kam chodia obyvatelia LA behávať pri východe slnka.

Obligátna LA fotka

 Kanál v skejterskej štvrti Venice Beach, ktorá vďaka týmto vodným útvarom pripomína-- you guessed--it Benátky.

 Tie trenočky boli výsledkom silného vplyvu West Hollywoodu...

 Venice je okrem iného známy aj svojou promenádou, na ktorej sa tradične nachádzajú freaks, turisti, feťáci, hudobníci a pouliční umelci, medzi ktorých sa kedysi radil aj Jim Morrison. Legenda vraví, že Ray Manzarek (klávesák z Doors) objavil Jima na pláži vo Venice po tom, čo mu tri mesiace dozadu tvrdil, že odchádza do New Yorku. Celé tri mesiace však žil na streche domu vo Venice, kde dennodenne na LSD jedol konzervy a písal poéziu. 


Skate park priamo na pláži Venice Beach

 Melrose Av. moja obľúbená ulica v LA

 Trading post (trhovisko) na rohu ulíc Melrose a Fairfax, kde sa každú nedelu zbiehajú local artists a malí predajcovia, ako aj pop up sekáče, stánky s vintage memorabíliami, nábytkom a local jedlom

 Náš sexshop (viz. vyššie) The Love Connection. Vlastne celý náš byt na Santa Monica blvd sa volal Love Connection a medzi našich spolubývajúcich patrili rôzi ľudia, napr. týpek ktorý naspieval Pokemon song. True story. 



 Náš kamoš Josh, ktorý okrem toho, že je mega sweet, tak je aj vývojár appiek pre sestry K., ktoré dnes nepochopiteľne ovládajú svet. 

 Malá súkromná loft párty undergroundového časopisu na ktorej hral Erick Morillo. Neviem síce, kto to je, ale môj spolubývajúci mi to stále opakoval akože je to popiči, tak to s vami zdielam, že akože možno je. Ale asi nie. 

 Nás milovaný spolubývajúci Devan, láskyplný človek.




Z nepochopiteľných príčin prepálená fotka kapely Warbly Jets. Chalani ma očarili asi najviac zo všetkého začiatočníckeho, čo sme videli na celej ceste. Možno to bude tým, že všetci vyzerali ako mladé verzie veľkých rockerov, možno to bude aj ich hudbou. Koncert bol v Good Times at Davey Wayne's, čo je podnik, ktorý vyzerá ako pivnica z Tých rokov 70tych a vstupuje sa cez chladničku. Keď som to počula tak som si pomyslela že ideme do dobrej pičoviny, ale potom som zistila že tvorcovia podniku sú len totálne ujebaní a majú veľa tématických (a dosť super) podnikov po celom LA. Celé miesto vyzerá ako house party z roku 1974. Real hipisácky DJ  ktorý hral z vinylu, oldschool drinks a podobne. A na margo tvorcov tohto podniku-- chalani majú v LA aj jeden tajný klub, do ktorého sa musíte dostať cez prostitútku. Don't ask. 


Random oldschoolová reštaurácia s typickým neónovým nápisom, v pozadí mesiačik.




No comments:

Post a Comment